19-03-09

Voor jou

Aäronneke mama is hier terug , heb al 2 maal bij jou geweest é vandaag we hebben al veel tegen elkaar kunnen vertellen schatteke want ik had het echt nodig ik weet dat alleen jij me kunt helpen met mijn gevoelens een beetje te kunnen verwerken ,ik zie erg op tegen morgen dan is het 7 jaar geleden om 8u45 precies heeft ik je gevonden keppetje zo stil lag je daar , koud en zo alleen wat heb je ik je naam geschreeuw maar je oogjes werden niet geopend meer dan 2 uur heb ik met je op mijn schoot gezeten niet beseffen dat je er niet meer was ,tot dat die meneer achter je kwam dan moest ik je los laten , ik vroeg hem ga je goed voor Aäronneke zorgen  , dat heeft hij ook gedaan é schat ,och wat mis ik je zo de pijn verdwijnt maar niet ,mama heeft gisteren naar de dokter geweest hij zegt dat ik me rustig moet houden voor de baby maar ja alles is zo gemakkelijk gezegd é maar zij voelen niet wat velen van ons voelen , ik probeer mijn best te doen Aäron voor jou , Lauren en onze nieuwe baby want ik wil dat jullie niets te kort komen en geef jullie alle drie evenveel liefde dat zal altijd zo blijven ,maar dat neemt niet weg dat ik veel moeilijke momenten heb nu maar hoop dat die ook stilletjes aan veranderen in een beetje geluk want eigenlijk is ons 3 kindje een geschenk uit de hemel blijf geloven dat jij ervoor gezorgd heeft , waarom nu juist het moment dat jij ons hebt verlaten krijgen we te horen dat ik zwanger ben dat kan toch geen toeval zijn , ik weet dat jij mama zal helpen om alles aan te kunnen want niemand is zo een vechtertje zoals jij en samen zal het ons wel lukken .Knipogen 

 

18:25 Gepost door Mama Papa Lauren Yana in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

lieve mama Ik had deze week al gelezen dat het 7 jaar is geleden,ook lotgenootje Lien is morgen een jaar geleden heengegaan. Die pijn, het verdriet...betert het echt niet?
In toeval geloof ik ook niet. Ik denk dat Aäron het misschien tijd vond om een nieuw leven in jullie gezin. Hoe moeilijk ook.
Heel veel sterkte uit de grond van mijn hart.

Gepost door: Ann en Seppe* | 19-03-09

Lieve Tania Hallo, ik heb deze middag zitten chatten met je ma omdat ik gelezen heb dat het 7 jaar geleden is;
Tania,ikkan alleen maar zeggen dat jij een supermama bent hoor die alleen maar het beste wil voor haar schatten;
En weet je,toeval bestaat niet zeggen ze;

Heel veel liefs,Ann

Gepost door: Ann Vanmoen | 19-03-09

Heel veel sterkte vandaag!

Jullie Aäron zal wel heel dicht bij jullie zijn!

Sterkte en veel liefs,

Ines

Gepost door: Ines | 20-03-09

heel veel sterkte !!!!!!!!!! hallo ik volg al een tijdje je blog .veel sterkte en inderdaad het is makelijk gezegd hou je kalm voor iemand die het niet zelf meegemaakt heeft .ik weet hoe je je nu voelt bij ons is het morgen 2 jaar dat ons Laura een sterretje is geworden .Die pijn, het verdriet...betert het echt niet? nee dus ik vind het altijd maar moeilijker .maar onze sterretjes zijn er altijd waar ze nodig zijn om ons te steunen .

Gepost door: tanja | 20-03-09

De commentaren zijn gesloten.