10-03-09

totaal onverwacht

Dag mijn lief keppetje,

Mama heeft heel groot nieuws te vertellen , je weet dat ik je al gezegd heb dat ik een paar weekjes niet zo goed ben awel gisteren dan maar dan de dokter geweest en totaal onverwacht is mama zwanger ,op het moment wist ik niet of ik blij moest zijn ofwat , natuurlijk is het kindje heel welkom , maar ik voel mij wel een beetje schuldig tegenover jou , mijn schatteke jij blijft altijd mijn kleine ventje niemand kan je plaats ooit vervangen vergeet dat nooit é mijn lief schatteke , mama is nu op het moment bij het typen heel verdrietig dat jij nooit je zusje of broertje zal kunnen zien och Aäron al die emotie"s samen ik weet niet meer hoe er mee om te gaan , je papa en Lauren zijn natuurlijk ook heel blij , Lauren is al met van alles bezig Lachen het zal haar wel goed doen denk ik oja ons kindje wordt verwacht rond 16 nov

het is nog heel pril maar ik hoop dat alles goed verloopt en ik kon natuurlijk niet wachten om je het nieuws te vertellen ,mama moet nu gaan werken maar kom vanmiddag wel nog eens langs

heel veel dikke kusjes voor jou mijn lief keppetje

 

 

 

07:14 Gepost door Mama Papa Lauren Yana in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

leuk nieuws ja, dat zal idd dubbel zijn hé. Blijdschap & verdriet liggen vlak naast elkaar hé. Hopelijk verloopt alles voorspoedig.
Ik weet zeker dat A¨ron van bovenop zijn sterretje toekijkt en denkt het is goed mama, het is goed,...
Hij weet immers dat jij altijd met hél je hart van hem zal houden, daar ben je toch zijn mama voor.

Veel liefs & probeer toch een beetje te genieten van je zwangerschap,

Jonas & co

Gepost door: Jonas & co | 10-03-09

Blij Eerst en vooral ne proficiat, nu moet ge denken aan wat komt en hopen dat alles goed verloopt, zekers blijft Aäron zijn plaatsje behouden.Ja ik was de Doopmeter van Aäron, maar helaas. Maar vind het wel schoon, dat u op het onverwachts vroeg " Wilt U nog ne keer Meter zijn" wist wel niet seffens waar ik het had. Zekers wilde ik, nu moet U dat nieuwe kindje met veel liefde dragen, dat zal vele veranderen in uw leven. Zekers voor Lauren, ze gaan wel een verschil hebben in ouderdom, maar zo zal Lauren haar niet meer eenzaam voelen. Voor jullie allemaal, zal de verwerking anders verlopen. Maar zekers word Aäron nooit vergeten. Weet er is trug plaats hier voor opvang, daarom bid ik vele dat alles mag goed zijn, en dak lang mag goed blijven.
Alé nu moet ge vooruit kijken, verlangen en hopen dan pas gaat ge U gelukkig voelen.

Van Memé

Gepost door: Suzanne | 10-03-09

Proficiat Dag Tania,

Van harte proficiat met je zwangerschap.
Geniet er maar van ,meid.
Ik weet het,je zit met een dubbel gevoel maar voel je vooral niet schuldig. Het is je van harte gegund.
Aäron,zal van hierboven heel fier zijn hoor ,hij weet dat jij de liefste en beste mama bent.

Heel veel liefs

Gepost door: Ann Vanmoen | 10-03-09

Waaw Van een verrassing gesproken zeg!
Ik geloof best dat je gemengde gevoelens hebt.
Maar een nieuw leven in huis.....da's geweldig. De nieuwe baby zal natuurlijk nooit je zoontje kunnen vervangen. Dikke proficiat.

Gepost door: Ann en Seppe* | 10-03-09

De commentaren zijn gesloten.