15-02-09

Aäronneke

Hey schatteke ,

zoals belooft komt mama een paar fototjes tonen van gisteren natuurlijk heb ik er nog heel wat meer maar zou een beetje teveel zijn om op je blogje te zetten ,het was leuk je zus was in form wé met al haar zotte keuren je hebt ze wel gehoord é schatteke , mama heeft een mooi kaartje gekregen van papa met een hele passende tekst . Zo is die dag ook voorbij gegaan en moet ik zeggen dat ik heel erg er tegen op zie de maand die moet komen , je weet het schatteke alles komt terug wat er in maart gebeurt is en na 7 jaar is die pijn nog altijd hetzelfde , maar dat is iedere dag zo ,iedere minuut , iedere seconde ,nooit zal jij onze gedachten gaan keppetje want wij zien je ongelooflijk graag en zal altijd zo zijn .

 

Valentinedog

12:08 Gepost door Mama Papa Lauren Yana in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Tof De dag was goed, als ik dat overal lees op de blogs , is wel zo dat hun Lievekes telkens meevieren, da vind ik heel mooi, daarom had ik het muisje mee, Aäron had als troetelnaamke, Mijn Muizeke, ja de maand Maart kweet maar niet iedereen beseft het hé, de boompkes doen het goed in mijne hof, daarom moet er nog iets speciaals bijkomen . Lauren brengt toch nog altijd de goeie sfeer brengen, leute heb ik zekers wel gehad, vond het gewoon tof, bedankt daarvoor.
Vele moed voor de komende weken.
MA

Gepost door: Suzanne | 15-02-09

hoi Ja, ieder heeft van die maanden en dagen, die je liever niet terug wil herbeleven.
Het is zo pijnlijk. En zo te lezen na 7 jaar nog altijd even erg.
Veel liefs

Gepost door: Ann en Seppe* | 15-02-09

dag lieve mensen Ook al is het 7 jaar geleden het gemis blijft intens , wij zijn ouders van een kindje die herstellend is van een hersentumor ons verhaal kan je volgen op www.bloggen.be/dagboekkyano

veel moed en sterkte voor jullie ganse gezin

Gepost door: nathalie | 16-02-09

De commentaren zijn gesloten.